Doğa ve Çevre ile Uyumlu Yeni Nesil Teknolojik Yapılar...

AFAD Sandviç Panel Deprem Konteynerleri

AFAD Sandviç Panel Deprem Konteynerleri

Deprem ve Afet Konteyneri

Deprem konteynerleri; 21m² ölçülerinde tek odalı veya iki odalı, tuvalet ve banyolu tasarımlarıyla deprem ve doğal afette vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde biran önce barınma ihtiyacı sağlaması için ürettiğimiz iki tip konteyner modellerimiz için iletişime       geçiniz. Deprem konteyner dayanıklı ve ekonomiktir. Deprem sonrası gündelik ev ihtiyaçlarınıza karşılayacak şekilde tasarlanan deprem konteynerleri çok kısa sürelerde kurulur ve bağımsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Deprem konteyner, Yaşam konteyner ve   Konteyner ev adlı projelerimizden haberdar olmak için konteyner departmanımız ile iletişime geçiniz. İhtiyaç yerinde yine aynı sistemin verdiği avantajla kısa zamanda hızla kurulum yapılabiliyor. Kurulum yerinde başka inşa malzemelerine ihtiyaç duymaması   nedeniyle deprem konteyner fiyatları açısından da oldukça ekonomik. Yapı üstünlükleriyle beraber fiyat cazipliğiyle afet sonrası tedarik yapan kamu kurumları ile yardım kuruluşlarının çalışmalarını oldukça kolaylaştırıyor.

Afet Bütçelerinde tasarruf için

Deprem Konteyner Kent Fiyatları

Deprem gibi tabi afetin oluşturduğu gerçeklerle sıklıkla karşılaşan kamu yönetimleri afet bütçelerinde her yıl önemli bir pay ayırmak durumunda. Bu bütçeyi en iyi ve tasarruflu kullanmak için tercihlerinde çoğunlukla deprem konteyner fiyatları avantajları   yönünde yapıyorlar. Deprem konteyneri ile bir yandan hızlı üretim ve kurulum avantajlarını yaşarken diğer taraftan ucuz deprem konteyner fiyatları ile bütçe tasarrufu sağlıyorlar. Bu pratik tercihle diğer yapı modellerindeki zaman kaybı ve ucu açık bütçe   kayıplarını geride bırakıyorlar. Kamu afet yönetimi için hızlı süreç yönetimi ve kısıtlı bütçelerin ekonomik şekilde kullanımı son derece önemli. Konteyner yapı modelini tercih ederek hızlı süreç yönetimiyle hem mağdurların hem de ülke insanının memnuniyetini kazanıyorlar. Siyaseten çok başarılı bir süreç yönetimi karını yakalıyorlar. Bütçe kullanımı yönüyle de ekonomik deprem konteyner kent fiyatları ile planlananın üzerinde daha fazla sayıda mağduriyeti gidermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Deprem ve Afet Konteyner Modelleri

Teknik ofis personelimiz tarafından tasarlanan ve kolay kurulum ile konforlu kullanım ergonomisi dikkate alınarak modellenen deprem ve afet konteyner modelleri arasında iki önemli model öne çıkmıştır. Bunlar 3×7 tek odalı tuvalet ve banyolu deprem konteyneri ile 21 m²  tek odalı deprem konteyner modelleridir. Her iki yapıda da uzun ömürlü kullanımla beraber hızlı üretim ve kurulum avantajı bulunmaktadır. 1+1 afet konteyneri modeli 21 m² kullanım alanına sahip olup yapı içerisinde ailenin kullanımına özel iki oda ile WC duş ünitesi yer almaktadır. Tam fabrika üretimli sevk edilen deprem konteyneri ihtiyaç bölgesinde indirildiği anda kullanıma hazır hale gelmektedir. Elektrik tesisatı ile atık ve sıhhi su tesisatları ana şebekelere kolay bağlantılanacak şekilde hazır üretimlidir. 21 m² 2+1 afet konteyneri ise demonte üretimle sevk edilerek afet konut kurulum alanında iki kişi ve vinç yardımıyla sadece 4 saatte oturuma hazır hale getirilmektedir. Bu model sosyal konut sınıfıyla afet bölgelerinde kalıcı konut tercihleri için de değerlendirilmektedir.

 

     

 


Fikirlerinizi ve Projelerinizi Birlikte Şekillendirelim

Aklınıza takılan tüm konularda, görüş, önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz. Tüm iletişim mesajlarınız dikkatle okunup en kısa sürede tarafımızca cevaplanmaktadır. Daha verimli çalışmalar yapabilmemiz için; yapmayı düşündüğünüz projeleriniz varsa lütfen detaylarıyla birlikte aşağıdaki formdan veya adresinden bize gönderin.

Hızlı Fiyat Alın !

Uyum Prefabrik