Doğa ve Çevre ile Uyumlu Yeni Nesil Teknolojik Yapılar...

Bekçi Kulübesinin Avantajları

Bekçi Kulübesinin Avantajları

Bekçi Kulübesi Ürünlerinde En İyilerden Biri Olan Uyum Prefabrik

Son sistem panel kabin teknolojisiyle modern hatlarda, yüksek teknoloji uzmanlığıyla üretilen Bekçi Kulübesi en kalitelisi, en iyisi. Darbe dayanımı ve ses akustiği yüksek ürün olan deneyimli laboratuvarlarca testlerden geçirilen Uyum Prefabrik Kabinleri kalitesiyle sektörün en iyileri arasına girmiş firmadır. Üstün kalitesiyle güvenlik kabinlerinde Uyum Prefabrik markalı ürünler tercih edilmektedir. Üstün kalitesiyle ilk kez tercih edilen panel kabin ürünlerimiz uzun yıllar ilk günkü görünümünü muhafaza ederek güvenle kullanılıyor. 

Kabin Üretiminde En Yeni Teknolojik Hammadde Kullanımı Uyum Prefabriktedir.

Uyum Prefabrik kabin üretiminde en iyilerinden olmasının tek sebebi bugüne kadar hiç terk etmediği daima yenilenen ÜR-GE üretim ilkeleriyle ulaşmıştır. Müşterilerine en iyi kabini sunabilmek için bu ilkelerini ilk günkü oluşturduğu deneyim ile yenilenerek sürdürmektedir. Hammadde tercihi de bu ilkelerin en başında gelmektedir. Kabin ürünlerimizde kullanılan aksesuar malzemeleri, cam ve kapı gibi malzemeler için ürün seçimi titizlikle sürdürmektedir.

Enerji Tasarrufunda En İyisi Uyum Prefabrik Bekçi Kulübesindedir.

Yoğunluğu yüksek hammadde tercihi ile üretilen Uyum Prefabrik Bekçi Kulübesi modelleri yüksek yalıtımlı panelleriyle enerji tasarrufuyla kazandırıyor. Yapının panel üretiminde kullanılan yoğunluğu yüksek dansite ile seçilen yalıtım malzemeleri Uyum Prefabrik kabinlerinde tercih edilmektedir. Kabin panellerine tam yoğunlukta uygulanan yüksek dansitede strafor uygulaması, en iyi malzeme tercihi panel kabin ürünlerimizde yüksek enerji tasarrufundan kaynaklı tercih edilmektedir.  Klima ve benzeri iklimlendirme cihazlarıyla en az enerji kullanımıyla yapı kışın kolayca ısınıyor, yazın serin kalıyor.

Ürünlerimizde Yangın Güvenliği İlk Dikkat Edilmesi Gereken Özellik Olmasına Özen Gösteriyoruz.

3 m²’den 40 m²’lere varan ölçülerde modüler kabin üreten Uyum Prefabrik teknik mühendis kadrosuyla yapı standartlarında yapı güvenliğini asla risk konusu haline getirmiyor.. Kullanım esnasında dikkat edilmesi gereken ilk detay elektrik tesisat sistemidir. Kabin modellerinin tamamında elektrik tesisat uygulamalarını yapıya özel standartlaştırılmış projelerle gerçekleştiriyor. Tesisat üretim tamamlandığında son olarak elektrik grubunun çalışması kalite kontrol kapsamında test edilmektedir.

Tüm sistem güvenli şekilde kapı içerisinde genelde kapı üzerinde yer alan elektrik sigorta kutusunda toplanıyor. Sigortalar ISO kalite standartlarındaki TSE belgeli markalar ile gerçekçi tam amper değerinde sigortalardan tercih edilerek kullanılmaktadır. Kablo kalınlıkları Kabinde ihtiyaç duyulabilecek maksimum enerji çekimini güvenli şekilde karşılayacak özelliktedir. Kablo malzeme bağlantısında elektrik yönetmeliğinde olan klemensler tercih edilmiş olup bant gibi riskli bağlantı uygulamaları asla kullanılmaz.

Elektrik priz ve anahtarları yine TSE belgeli markalar tercih edilerek kullanılmaktadır. Anahtar ve prizlerin sayısı ve proje yerleşim yeri güvenlik kabini kullanım ergonomisine göre özel tasarlanarak uygulanmaktadır. Aydınlatma armatürleri kabin aydınlatmasının en iyi şekilde karşılayacak güçte ekipmanlardan seçilmiştir. Geceleri güvenlik personeline en iyi şekilde görev yapabilecekleri aydınlık ortam hazırlanmıştır. Elektrik tesisatlarının uygulama aşamaları kalite kontrol denetimlerinde incelenmekte olup tam güvenlik sağlanmıştır.

Kullanacak Güvenlik Personeline Sorun Çıkarmayacak Bekçi Kulübesi Uyum Prefabrikte.

Uyum Prefabrik Bekçi Kulübesi terleme, döküntü ve koku yapmaz, kapısı kapalıyken hava boşluğu ile nefes aldırır, konforlu ve dayanıklı kullanım sunar. Güvenlik kabini içerisinde görev alan personele kazandırdığı güven ve konforuyla en iyi çalışma koşulunu sunmaktadır. Bu nedenle tercihini Uyum Prefabrikten yana kullanan firmaların güvenlik personelleri arasında yapılan anketlerde çalışanlar kabin tercihinde Uyum Prefabrik markasını duyduğu güveni özellikle vurgulamaktadırlar. 

Panel Kabinlerde Tamperli Cam Sistemi Bu Güvenlik Kabininde

Uyum Prefabrik kabini yapılarının kapı ve pencere camlarında otomotiv sanayi üretiminde kullanılan temperlenmiş cam sistemi tercih edilmektedir. Temperli cam olası kırılmalarda kabin içerisinde görev yapan personele ekstra koruma sağlar. Camın keskin parçalarla sağa sola dağılarak zarar vermesini engeller. Kırılsa bile dağılmadan bir arada kalır, vücudu korur. 

En Kalitelisi En Avantajlı Bekçi Kulübesi Fiyatları Bu Kabinde 

Zor şartlarda görev yapan güvenlik personeline sorunsuz bir çalışma için en iyi kabin tercihinde bulunmanız personel güvenliği içi önemlidir. Yapılan araştırmalar gece bekçilerinin görev performansını en çok etkileyen unsurların başında görev yaptıkları sorumluluk alanları içindeki yerleri barınma ortamının yer aldığını vurguluyor. Kabin mukavemeti düşükse bekçiler için huzursuz ve rahatsız edici düşünceler başlamış oluyor.

Uyum Prefabrik kabinleri hem kalitesi ve çok sayıda öne çıkan üstünlüğünün yanı sıra bekçi kulübesi fiyatları ile de avantajlar içeriyor. Lider marka tasarım ve üretim üstünlüğü, en kaliteli hammadde ve malzeme kullanımı, detay çözümleri Uyum Prefabrik kabinindedir. Kullanım ergonomisiyle en iyi Bekçi Kulübesi Uyum Prefabrikte.

 

     


Fikirlerinizi ve Projelerinizi Birlikte Şekillendirelim

Aklınıza takılan tüm konularda, görüş, önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz. Tüm iletişim mesajlarınız dikkatle okunup en kısa sürede tarafımızca cevaplanmaktadır. Daha verimli çalışmalar yapabilmemiz için; yapmayı düşündüğünüz projeleriniz varsa lütfen detaylarıyla birlikte aşağıdaki formdan veya adresinden bize gönderin.

Hızlı Fiyat Alın !

Uyum Prefabrik